Fer fotos, en el meu cas, és una gran afició que m’ha portat a explorar nous camins, però no us penseu que és la meva feina. Professionalment, sóc el que en podríem dir un auxiliar d’enginyeria o ajudant, per si així ens entenem millor. Dissenyador de benzineres, per ser més concret.

Dissenyar benzineres és una feina que molt pocs duen a terme. No per la seva dificultat, sinó pel reduït sector que s’hi dedica. Encara recordo la nit anterior a l’entrevista, ja farà aviat disset anys. Pensava que m’enviarien al ben mig del mar a fer plataformes per a les grans companyies. No sabia molt bé on anava a parar, però el temps ha fet que m’arribi a estimar el què faig i miri de superar-me dia a dia.

A Fort Instalaciones Petroleras, he pogut trobar un lloc on evolucionar i aportar idees, amb la confiança d’un gran equip, que sempre mira endavant aprofitant els nous mercats.

Es tracta d’un sector tancat, on tots ens coneixem i la competència sovint ha sorgit de la mateixa empresa. Tot un referent a Catalunya i ja fa bon temps també a la resta de l’Estat. Un sector relacionat estretament amb la competició i amb professionals que també són apassionats del món del motor. Puc dir satisfet, que la nostra empresa porta el manteniment de la benzinera interior del Circuit de Catalunya.

A continuació, unes fotos d’instal·lacions que he pogut dissenyar i fotografiar a la meva feina. Recordar que totes les fotos que veureu a la web, són pròpies i no s’utilitza imatges d’estoc.

Notes personals

Potser no és la entrada que tenia pensat escriure per aquí, però crec que és bon moment per donar-me a conèixer. Aprofitant el confinament, us dono una imatge més real de qui es troba darrere la càmera, que no és altre que un aficionat a la benzina per tots costats, fins i tot en el seu dia a dia.

Fins aviat!