Captar la vostra atenció, aquest és el primer objectiu d’una nova pàgina web. La Bàrbara Amérigo (a la foto) ho aconsegueix gairebé sempre que s’ho proposa. En aquest cas, va ser el meu objectiu el que va acaparar la seva atenció durant un petit instant.

Es tracta d’una foto que pertany al nou àlbum que podeu trobar a la web amb un petit resum de l’edició del World RX del 2018, una important cita marcada al calendari que aquest any també ens hem perdut i que espera nova data. Tot això, si és possible trobar un lloc per tornar al Circuit en aquest 2020. Malauradament, l’any passat em vaig perdre tant el World RX com MotoGP, així que tampoc vaig poder veure el Rig Riot amb l’espectacle de les Monster Girls, habitual en les dues cites.

Nous objectius, subscripcions a la web

Així mateix, no serà l’únic que hi podreu trobar, ja que aquesta setmana hi ha una actualització molt important. Sota aquestes línies, podeu trobar la secció “Subscriu-te al butlletí” on podeu enviar les vostres dades per accedir als butlletins mensuals que posaré en marxa ben aviat. Només un correu al mes, amb totes les novetats al blog i altres seccions.

Pendent de l’evolució d’aquesta pandèmia, aniré actualitzant la web amb contingut d’altres edicions que s’acosten en el calendari. Espero que aquest temps passi ràpidament i podem tornar tots a una “normalitat” on tornem a gaudir del que ens agrada. Cal ser conscients, però que en les competicions de motor, això va per llarg i el primer és la salut de tothom.

Els que seguiu les xarxes socials, també heu pogut veure que estic preparant una nova secció. Una col·lecció personal dels Campions de Fórmula 1 en escala 1:43 de totes les seves edicions. A poc a poc, aniré vestint aquest petit racó personal i esperant captar la vostra atenció altra vegada.

Bon Sant Jordi a tothom!