Entrada al box, frenar ben fort, tot s’atura. Alguns somnis hauran d’esperar. Si, us parlaré del Covid-19 o Coronavirus, però en el meu cas, la frenada comença fa tot just un any.

Sobre aquestes dates de Setmana Santa, em van diagnosticar un càncer de pell, del que m’han operat ja dues vegades. A l’Hospital Clínic he fet una entrada al box doble amb totes les garanties i grans professionals. La frenada en l’activitat és més que evident, tot i que teniu moltes fotos per gaudir del 2019, falten competicions que vaig perdre’m a causa de les operacions i posterior recuperació. Més enllà de la recuperació física necessària, els ànims segueixen ben alts i les ganes de tornar a la pista són intactes.

Segueixo de baixa, però amb moltes ganes d’agafar la càmera i moltes més de tornar a la feina, que és el què em té el cap ocupat. Un altre dia en parlarem de la meva feina, que no és pas fer fotos. Apuntat queda per la pròxima entrada al blog.

Des del meu “búnquer personal”, només us vull animar en aquests dies foscos, on molts fa un mes que sou tancats a casa. Penseu que jo porto des del dia 2 de gener confinat! Només he sortit per controls a l’hospital i quatre dies comptats una horeta per veure els amics i confirmar que era viu sortint fins a la plaça del poble. Us ben asseguro que sóc dels primers que en té ganes de sortir, tot i ser més aviat casolà.

Seguiment de la web

En aquest blog seguiré l’actualitat del motor, així com els esdeveniments on aniré a fer fotos i les experiències personals, però en aquests moments on tot s’atura, farem repàs a qualsevol tema que em proposeu, sigui a través del mail o de xarxes socials.

Serà temps també per pujar fotos al web, encara que sigui d’esdeveniments anteriors, repassant així el que per data ens tocaria gaudir en el calendari de motor.

A tothom, molts ànims! Tornarem als carrers, a les places, a la platja o la muntanya, als circuits per disfrutar del que més ens agrada. Per ara, li donem al botó del “pause” i amb els somnis intactes, seguim mirant endavant.

Salut!