Somiar despert és el què uns pocs aconsegueixen, la resta ens adaptem a diferents realitats. Quan a un el deixen somiar despert al costat dels grans, cal aprofitar l’ocasió.

Aquest any passat vam tenir el plaer de veure de nou a una categoria que per a un és, de les millors categories del motor. La màxima expressió per als que gaudim de llargues jornades en els circuits. A la resistència, els professionals ens demostren el valor davant jornades que mai s’acaben.

Els cotxes que arriben cada any a la mítica cursa de 24h Le Mans van passar pel traçat català per realitzar per primera vegada els test inaugurals del WEC, tot i no ser la primera vegada que teníem ocasió de veure aquestes màquines, ja que no es tractava d’un esdeveniment oficial sota els campionats de la FIA.

Diferències amb altres categories

Tanmateix, si ja considerem especial poder veure aquests cotxes de prop, més encara és poder passejar al costat dels boxes. Tot un detall comprovar de primera mà el treball que duen a terme els equips i mecànics. Ells són els veritables artífexs que somiem cada cap de setmana amb una nova prova. Aquí l’enllaç a les fotos del event.

Un treball difícil de veure en altres categories, tot i ser el WEC de les més populars i reconegudes. És d’agrair que es permeti l’aficionat poder complir els seus somnis, encara que sigui un moment per tornar a la realitat després de les tanques i gaudir de l’activitat en pista quan els pilots entren de nou en acció.

Ja per acabar, el primer dels post va dedicat a tots els que, amb el seu treball darrere del mur, aconsegueixen portar els somnis de molts a cada racó del món. Des d’aquí, seguiré atent a tota oportunitat d’apropar el màxim possible a les estrelles del motor.

Una salutació i fins la propera. Ens veiem a la pista!