Tornada a la nova normalitat. Aquesta serà una de les frases més repetides últimament. En el meu cas, suposa tornar a la feina, que ja en tenia ganes després de molts mesos de baixa. Per a molts, aquesta tornada serà fins i tot més difícil, amb pèrdues que es queden pel camí i que quedaran al record d’un any que es comentarà als llibres d’història.

Vivim del present, així que us puc confirmar que tinc l’alta i ja torno a treballar des de casa. Tota precaució és poca, així que accepto tot el que recomanin i com veieu a la foto, ja tinc una mascareta personalitzada. Si, sóc així de friqui… però tenir amics que fan feines molones té aquestes coses. Podeu demanar la vostra a Ansisters Bcn!

Com ja vaig comentar a l’última entrada del blog, davant d’aquesta aturada, cal pensar en la formació. Puc assegurar que l’entrada a Sport Media Club suposa nous objectius, encara per definir, però que tenen molt bona base i gent molt preparada per mirar cap al futur amb una nova perspectiva. A tots aquells que seguiu la fotografia esportiva, sigui de l’esport que sigui, us recomano accedir i compartir la vostra afició / feina amb nosaltres. Segueixo sent l’aficionat amb accés al millor motor que tenim a Catalunya, però amb voluntat de treure partit d’aquesta situació i d’oferir les meves fotos a aquells que millor les valorin.

Al juny, a Catalunya pensem en motos

La nova normalitat dicta que intentaré que la portada de la web sigui diferent cada mes. Aquest mes de juny, cal dedicar-lo al Campionat del Món de Motos. Ja sabem que s’ha posposat la prova en el calendari, però no per això ens quedarem sense motos. Podeu gaudir d’una nova galeria que no és tan nova, amb fotos del 2018 al Circuit de Barcelona Catalunya. Espero posar més contingut durant aquest mes, sempre pensant amb el campionat i tota la festa que porta al nostre entorn.

Us desitjo una bona tornada a la nova normalitat i que sigueu feliços!